Certifierad Trainer Full Hand eller Handledare Full Hand

Full Hand är en systematiskt långsiktig utvecklingsträning som ger ökad medvetenhet och insikt samt lär ut enkla verktyg för hanterbarhet, att med en trygg och säker känsla bemöta vardagens olika situationer och tuffa utmaningar.

Båda möjligheterna är ett så kallad ”train-the-trainer” koncept och innebär här tillsammans med oss att få tillgång till programmet Full Hand som eget verktyg för att använda som ett strukturerat och omfattande utbildningsprogram för egna kunder, medarbetare eller elever. Programmet har många fördelar både för dig som trainer, för dig som Handledare och för dina deltagare, samt även för uppdragsgivaren.
Läs mer om dessa fördelar här.

3 steg till certifierad trainer eller handledare Full Hand

Steg 1.     Vi utbildar dig i rollen som trainer eller som handledare
Steg 2.     Du genomför egen utvecklingsträning i programmet Full Hand i sin helhet
Steg 3.     Du utbildar minst tre egna kunder/deltagare/elever i programmet Full Hand


Vid genomförd och godkänd utbildning använder du programmet som ditt/ert eget och erbjuder till önskad målgrupp.Hur du väljer mellan trainer och handledare

Certifierad trainer
  • Du är företagare, har egna kunder och väljer själv till vem du vill erbjuda programmet Full Hand
  • Du har lång erfarenhet av att jobba med personlig utveckling och bättre ledarskap, är utbildad coach och mental tränare (eller liknande).
Handledare
  • Du är anställd eller jobbar som konsult inom en verksamhet och erbjuder programmet Full Hand endast internt till önskad målgrupp inom verksamheten.
  • Du har kompetens att jobba med person- och teamutveckling och bättre ledarskap med kunskap och erfarenhet inom samtalsmetodik och ”coachande förhållningssätt”.

Läs mer mer om programmet Full Hand här och kontakta oss gärna för en kostnadsfri presentation.
Välkommen till Full Hand landningssida