Marita Boström

Ägare Full Hand, Utvecklingsledare, Mental tränare & Coach

Marita har lång erfarenhet som både operativ och strategisk ledare internationellt. Hon bygger förtroende och lär dig väl beprövade verktyg för ett inre ledarskap och framgång i livet. Läs mer om Marita under Om oss

Maria Sundin

Trainer Full Hand, Mental tränare & coach

Rebecka Gabrielsson

Trainer Full Hand, mental tränare, meditatör och bloggare

Rebecka är elitidrottscoch med flera medaljer, misslyckade försök och alltid grymma resultat i bagaget. Idag specificerad på mental träning och meditation. Hon älskar att verka på företag med höga förväntningar på hållbara resultat och som samtidigt vill bygga friskare medarbetare.

Malin Rosén

Samarbetspartner, samtalsterapeut, coach och föreläsare

Malin har skrivit boken ”Från dödstankar till livsglädje” och har genom sitt arbete som kognitiv coach hjälpt många hantera tuffa livsöden till att se ljust på framtiden och finna mening i livet. Hon utför workshops i mental träning och har bred kunskap inom missbruksproblematik.

Helén Viebke

Trainer Full Hand, NLP-trainer, coach och mental tränare

Helen har jobbat som ledare, chef, lärare och rektor inom skola i kommunal verksamhet i drygt 20 år. Som konsult både inspirerar hon och leder både individer och grupper för bättre samarbete och ett tryggare ledarskap

Peter Sundfeldt

Samarbetspartner (röst Full Hand)

Programledare, fotograf, journalist, testförare.

Sangeeta Stridh

Trainer Full Hand, Coach och beroende/medberoendeterapeut

Camilla Alsved

Trainer Full Hand, Coach & Yogainstruktör

Tina Ikonomidou

Trainer Full Hand (tb), ledarskapsutvecklare, föreläsare, utbildaret

Tina har coachat och väglett 1000-tals människor enskilt och i grupp i drygt 20 år. Hon har utvecklat och utbildat ledare under mer än 11 års tid i både nationella och internationella bolag.

Emma Öhlander

Trainer Full Hand (tb), avspänningspedagog, kroppsterapeut och leg. arbetsterapeut

Emma har tjugo års erfarenhet i att coacha både individuellt och i grupp. Emma tror stenhårt på människans inneboende kraft och styrka, och att det är inte din dåtid som definierar dig utan vilka val du gör och hur du förvaltar dina erfarenheter i livet.