Om företaget

DuSolid representerar personlig utveckling och ett medvetet varande för att må bättre och påverka till en tryggare och säkrare känsla i livet. Genom träning och utveckling med metoder som mental träning, coaching och mentorskap grundar DuSolid för en trygg miljö med möjlighet att utvecklas, förändra och bygga en starkare grund för nya önskade resultat.

DuSolid drivs av övertygelsen att var och en av oss har potentialen att bli och vara precis den vi vill vara med obegränsade förmågor. Kunskap om och förståelse för hur våra tankar och känslor knutna till vår omvärld kopplar och automatiseras i vår kropp och hur vår fantastiska förmåga att förändra och skapa nytt ger oss helt nya förutsättningar.

Marita, ägare av DuSolid, har 20 års kunskap och kompetens från telekombranschen som projektledare, teamledare, processutvecklare, inköpare och programutvecklare – ledarskap utan att vara chef, som jag senare insåg är en prestation i sig.
Sedan 2009 har Marita fortsatt sin resa inom personlig utveckling och bättre självledarskap som är fundamentet för att kunna leda både sig själv och andra på ett hållbart och framgångsrikt sätt.

  • Mental tränare, Uneståhl Education
  • Kostrådgivare , Mf hälsoutbildningar
  • Certifierad coach, Uneståhl Education
  • Making Your Mind Matter 2020 (kvantfysik, neurovetenskap, epigenetik), Dr. Joe Dispenza

Marita leder och inspirerar med en varm och lättförståeligt- entusiastisk attityd och utmanar dig att ta dig utanför din bekvämlighetszon. Det är uppfriskande, tufft, kärleksfullt och överraskande på en och samma gång, och det öppnar dörrar för helt nya möjligheter.
Hur mycket du får med dig beror helt på hur mycket du är villig att lägga in.

Välkommen till ditt nya liv!

”Ta över taktpinnen och bli dirigenten i ditt eget liv”
”Skriv ditt eget manus och ge dig själv huvudrollen”

Kundomdömen

Från deltagare i våra program